• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Ανάρτηση σε τοπικές εφημερίδες της επίσκεψης του σχολείου στη Δημοτική Δανειστική Βιβλιοθήκη Πεύκης

Ανατρέποντας τα λογοτεχνικά στερεότυπα, ανατρέπουμε τα στερεότυπα της ζωής μας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Νηπιαγωγείο μας έχει ξεκινήσει συνεργασία με το 4ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης μέσω του προγράμματος Etwinning - υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ -, με θέμα «Ανατρέποντας τα λογοτεχνικά στερεότυπα, ανατρέπουμε τα στερεότυπα της ζωής μας» .

«Το eTwinning είναι μια Eυρωπαϊκή δράση μέσω της οποίας σχολεία από διαφορετικές Eυρωπαϊκές χώρες, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), συνεργάζονται ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη. Η δράση eTwinning δίνει στα σχολεία την ευκαιρία να μάθουν μαζί, να μοιραστούν τις απόψεις τους και να δημιουργήσουν καινούργιες φιλίες.

Επιπλέον, από τον Οκτώβριο του 2014 δόθηκε η δυνατότητα συνεργασιών σε εθνικό επίπεδο. To National eTwinning αφορά τη συνεργασία διαφορετικών σχολείων από την Ελλάδα.» (http://www.etwinning.gr/etwin/about)

Το έργο μας φιλοξενείται στη δικτυακή πύλη του Etwinning στον ιδιωτικό του χώρο, το «Twinspace». Μπορείτε να επισκέπτεσθε το «Twinspace» της συνεργασίας μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση

https://twinspace.etwinning.net/20166/home

και να περιηγείστε στις «Σελίδες» του για να παρακολουθείτε δραστηριότητες που πραγματοποιούμε και σχετικά έργα των παιδιών.

Εκτύπωση Email